3 Mayıs 2016 Salı

Freelance Emeğinle Para Kazandıran Siteler




Freelance Emeğinle Para Kazandıran Siteler

Bu mesleğin en güzel bölümü bu sanırım, kendin pişir kendin ye :)

Bu bölümde kendi başınıza evden logo kartvizit vs. tasarımlar yaparak para kazanabileceğiniz güvenilir sitelerin listesini yayınlayacağım. Sizde bildiğiniz güvenilir siteleri yorum kısmına yazarak ekletebilirsiniz.




www.99design.com  ---  Profesyonel ve amatör yüzlerce grafikerin zaman geçirdiği en popüler sitelerden biri.Müşteriler siteden 300$ - 1000$ arasında bütçe seçip tasarım ister.Tasarımcıların yaptıklarından birini süre bittiğinde müşteri seçer.Kimin  tasarımı beğenilip seçilirse parayı o arkadaş kazanıyor site aracılığıyla paranızı alıyorsunuz.

www.tasarlatasarlat.com    ---  Bu site yarışma mantığıyla çalışmakta müşteriler sizden belli bir bütçe karşılığı birşeyler tasarlamanızı istiyor. Süre bittiğinde yapılanlar içinden kimin tasarımı beğenilip seçilirse parayı o arkadaş kazanıyor site aracılığıyla paranızı alıyorsunuz.

https://bionluk.com  ---  Bu sitede kendinize bir hesap açıp yapabildğiniz şeyleri yazıyorsunuz ve iş geldiğinde yapıp paranızı alıyorsunuz.

www.sadeceon.com  ---  Bu sitede kendinize bir hesap açıp yapabildğiniz şeyleri yazıyorsunuz ve iş geldiğinde yapıp paranızı alıyorsunuz.

www.idemama.com  ---  Bu sitedede kaydınızı yaptırıp yine aynı mantıkla para kazanabilirsiniz detaylı incelediğimde açıklayacağım

About the Author

Onur Culum

Author & Editor

27 Yaşındayım, 10 yıldır yazılım,tasarım ve ticaretle uğraşıyorum.Bilgisayarla 10 yaşında Windows 95 ile tanıştım.Aktif olarak kullandığım programlar; illustrator, photoshop, indesign, sony vegas pro ve özlersem corel :)

Yorum Gönder

 
Grafikerler Kulübü © 2016 - Designed by | Distributed By G. Kulübü