4 Mayıs 2016 Çarşamba

Ücretsiz Vektör Siteleri



Merhaba arkadaşlar tabiki herşeyi kendimiz çizip yapacak değiliz :D

 Bu işler için yardımcı siteler var.

Corel ve Illustrator için hazır vektörel dosyalar ve işinize uygun fontları ücretsiz indirebileceğiniz siteleri yazıyorum.

Şimdilik bu bölüme kendim en çok kullandığım siteleri ne işe yaradıklarıyla beraber yazacağım. İlerde yenilerini ekleriz eğer sizin de sürekli kullandığınız güvenilir ve işe yarar siteler varsa bizimle paylaşabilirsiniz.


www.dafont.com  --  Bu site grafikerlerin en çok kullandığı yazı tipi yani font indirme sitesidir. İndirdikten sonra çift tıklayıp fontu yükle demeniz yeterlidir. Site temiz yüzlerce farklı font var sürekli aktif olarak kullanmaktayım.

www.all-free-download.com  -- Bu sitede corel ve illustrator için hazır vektörel çizimler var.Kuş böcek bulut ağaç insan vs. ne ararsanız bulabilirsiniz tamamen ücretsiz yalnız bazılarında ticari kullanım için telif hakkı var onlara dikkat edersiniz. Kullanımı basit dosyayı indirip açıyorsunuz ai yada eps formatında oluyor genelde. Photoshop içinde hazır psd dosyaları sitede mevcut.

www.freepik.com -- Bu sitedede diğeri gibi vektörel çalışmalar bulup ücretsiz indirebilirsiniz.

www.1001freefonts.com -- Alternatif olarak birbaşka font sitesi.

www.vektorler.com  --  Vektörel dosyalar barındıran ücretsiz bir diğer site.Farkı sitenin türkçe olması.

www.cizimvektorel.com  -- Vektörel dosyalar barındıran ücretsiz bir diğer site.Farkı sitenin türkçe olması.

About the Author

Onur Culum

Author & Editor

27 Yaşındayım, 10 yıldır yazılım,tasarım ve ticaretle uğraşıyorum.Bilgisayarla 10 yaşında Windows 95 ile tanıştım.Aktif olarak kullandığım programlar; illustrator, photoshop, indesign, sony vegas pro ve özlersem corel :)

Yorum Gönder

 
Grafikerler Kulübü © 2016 - Designed by | Distributed By G. Kulübü