8 Mayıs 2016 Pazar

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anne Olmak

Annelik başkası için yaşamaktır çoğu zaman.Bazen gerçekten de çok zor olabiliyor. Öyle anneler var ki evladı için kendisinden vazgeçip herşeye katlanabiliyor.Bütün kötülüklere, bütün acılara kendini siper ediyor herşeyi görmezden gelip sadece yavrusuna odaklanıp onun için yaşıyor.Tüm canlılarda sanırım bu böyle içgüdüsel olarak her zaman sahiplenme, koruma hissi var.

Bugün anneler günü unutmayalım arkadaşlar.Tüm anneler çiçek bekler, çiçek alamıyorsakta en azından bir tatlı söz bir tebessüm gösterelim.Onları ziyaret edip ellerini öpelim saygımızı sevgimizi gösterelim.

Aslında her gün bunları kısmen yapmamız lazım ama yapamıyoruz tabii ki günümüz şartlarında.Bütün gün çalışıp sonrasında kafa dağıtmak için arkadaşlarınla gezip eve gelincede saatlerini bilgisayarda harcayınca birçoğumuzun aileye ayıracak vakti kalmıyor.

Hayatımızda ki en önemli insanlardan biri olarak her zaman el üstünde tutmamız gerektiğini düşünüyorum.Hele ki bu tür özel günlerde mutlaka bir şeyler yapmak lazım.Sonuçta toplum baskısı var herkes kutlar da biz kutlamazsak büyük sıkıntı :)

Şaka bir yana...

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun!

Onlar bizim başımızın tacı anne olmak isteyip olamayanlarda inşallah en kısa zamanda olurlar.Bence her insanın yaşaması gerekiyor.Sorumluluğu ve zorlukları olsada annelik ve babalık bambaşka bir duygu hele birde hayırlı bir evladın olursa tadından yenmez.Gerçi zamani gençlerine bakılırsa zor biraz, bu bilgisayar ve internet çok bozdu toplumu.

About the Author

Onur Culum

Author & Editor

27 Yaşındayım, 10 yıldır yazılım,tasarım ve ticaretle uğraşıyorum.Bilgisayarla 10 yaşında Windows 95 ile tanıştım.Aktif olarak kullandığım programlar; illustrator, photoshop, indesign, sony vegas pro ve özlersem corel :)

Yorum Gönder

 
Grafikerler Kulübü © 2016 - Designed by | Distributed By G. Kulübü