22 Mayıs 2016 Pazar

Spotify 3 Ay Boyunca, Aylık 0,99 TL

Spotify yaklaşık 8 yıldır hizmet veren online müzik platformudur. Milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran spotify şuanda neredeyse bütün şarkıları bünyesinde barındırıyor desek yeridir.Tamamen yasal olarak istediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz eğer offline olarak dinlemek isterseniz premium üyeliklerde bilgisayarınızada indirip dinleyebiliyorsunuz yalnız programın açık olması gerekmedir. https://www.spotify.com
Oldukça kaliteli bir program olmakla birlikte birçok eğlenceli özelliğide içinde barındırıyor.


  • Facebook arkadaşlarınızın hangi şarkıları dinlediğini anlık olarak görüp, sizde o şarkılara göz atabiliyorsunuz.
  • Ülkenizde ve dünyada en iyi şarkılar dinlenme oranına göre sıralandırılıyor.
  • Ruh halinize göre özel hazırlanmış şarkı kategorileri var. (Mesela spor yapıyorsunuz fitness bölümü, dans için dans müzikleri vb.)
  • Kullanıcılar tarafından yapılmış çok başarılı hazır müzik listeleri mevcut.
  • Sizde kendi müzik listelerinizi yapıp insanlarla paylaşabillirsiniz.
  • Dinlediğiniz şarkıların albüm kapaklarını ve şarkı sözlerini görebilirsiniz. Şarkı sözleri otomatik şarkıya göre ilerler ve rahatça takip edebilirsiniz.
  • Cep telefonunuzdan uygulamayı indirip dışardada kullanabilirsiniz. (İnternet limitiniz çok düşük ise dikkatli kullanınız.)




Evet arkadaşlar programn genel özellikleri bunlar. Ücretsiz olarakta kullanabilirsiniz bazı özellikleri kısıtlı ve köşede ufak reklamlar çıkıyor ama müzikleri yine tamamen orjinal ve yasal olarak dinleyebilirsiniz.

Premium versiyonu 3 aylık indirime girmiş. Aylık 0.99 TL olarak kullanabiliyorsunuz 3 ay boyunca yani toplam 3 TL vermiş olacaksınız. 3 ay sonrasında 9.99 tl vererek premium üye olarak kullanabilirsiniz. 


Burda dikkat etmeniz gereken kısım bu tür programlarda üyelik yaptığınızda 4. ayda 10 tl olarak otomatik çekebilir oyüzden sanal kart yada para yüklenerek kullanılan kartları kullanabilirsiniz yada manuel olarak 3. aydan sonra iptal edebilirsiniz.

Ben aldım kullanıyorum şuan çok memnunum herkese tavsiye ederim.Hızlıca yeni şarkılar keşfetmek için güzel bir uygulama :)

About the Author

Onur Culum

Author & Editor

27 Yaşındayım, 10 yıldır yazılım,tasarım ve ticaretle uğraşıyorum.Bilgisayarla 10 yaşında Windows 95 ile tanıştım.Aktif olarak kullandığım programlar; illustrator, photoshop, indesign, sony vegas pro ve özlersem corel :)

1 yorum:

  1. Bilgisayarda müzik dinlerken cep telefonundan şarkı değiştirip sesi açıp kısabiliyorsun onu unutmuşsun özellik olarak :D

    YanıtlaSil

 
Grafikerler Kulübü © 2016 - Designed by | Distributed By G. Kulübü